نایب رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تاسیسات اتمی ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است
سرخط خبرها

نایب رئیس مجلس: صدای اعتراض را باید بشنویم| دشمن دنبال تجزیه ایران است

  • کد خبر: ۱۳۵۳۷۲
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱
نایب رئیس مجلس: صدای اعتراض را باید بشنویم| دشمن دنبال تجزیه ایران است
نایب رئیس مجلس گفت: دشمن بنا دارد کشور را تجزیه کند تا بتواند در ۲ ساعت مثل کشور کویت آن را تصرف کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نیک زادثمرین در جلسه جمع بندی بررسی طرح‌ها و مصوبات شهرستان کوار که در فرمانداری این شهر برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه سفر ما به شهرستان کوار دخالت در امور اجرایی نیست بلکه اعتقاد داریم بودجه کشور درست توزیع نمی‌شود چرا که ۹۰ درصد بودجه در دست وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها است لذا ما آمدیم تا بتوانیم در حد و توانمان گره‌ها را باز کنیم و قطعا این کار سرمایه اجتماعی دولت و مجلس را افزایش می‌دهد.

وی افزود: تعدادی از معاونین وزرا هم ما را همراهی کردند لذا از این عزیزان که در جلسه حضور دارند درخواست داریم مصوبات و مشکلات مطروحه را برطرف کنند، ناگفته نماند برای پیگیری این مصوبات جلساتی در مجلس برگزار می‌شود تا ببینیم سرنوشت این مصوبات به کجا رسیده است. اعتقاد دارم این سفر‌ها باید نتیجه داشته باشند و به همین سبب پیگیر مصوبات جلسه می‌شوم.

نایب رئیس مجلس به اتفاقات اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: اتفاقاتی که در کشور افتاده است ریشه دارد چرا که وقتی جمهوری اسلامی روی کار آمد و درخت انقلاب تازه کاشته شده بود با دستور امام رفراندوم برگزار شد و این کاری که امام انجام داد هیچ رهبری در دنیا انجام نمی‌داد لذا در این رفراندوم مردم به جمهوری اسلامی ایران رأی دادند و به جمهوری دموکراتیک و امثالهم نه گفتند بنابراین دشمن از این موضوع کینه دارد.

وی اظهار  کرد: ما می‌دانیم عده‌ای کمر به نابودی جمهوری اسلامی بسته‌اند، اگرچه تعداد این‌ها اندک بوده، اما امپراطوری رسانه‌ای در دستشان است بنابراین باید گفته شود دشمنان جنگ رسانه‌ای را به راه انداختند.

نیکزاد با اشاره به اعتراضات در کشور عنوان کرد: ما حتما باید صدای اعتراض را بشنویم، اما این نکته را هم باید بگویم نیروی انتظامی مقتدر مظلوم واقع شده است.

نایب رئیس مجلس افزود: ما تعارف نداریم، باید موضوع اشتغال، مسکن و ازدواج جوانان را در کشور حل کرد و اگر این اتفاق صورت پذیرد، ۹۵ درصد مشکلات کشور حل می‌شود.

نیکزاد گفت: استکبار شرف انسانی ندارد و معتقدم در میز مذاکره باید قدرتمند باشیم شاید اگر در سال‌های گذشته سازش نمی‌شد شاهد این اتفاقات نبودیم بنابراین عزتمان باید حفظ شود و در همین راستا مجلس قانون اقدام راهبردی را به تصویب رساند تا پای میز مذاکره عزتمان محفوظ بماند.

نایب رئیس مجلس بیان کرد: دشمن بنا دارد کشور را تجزیه کند تا بتوانند در ۲ ساعت مثل کشور کویت آن را تصرف کنند، البته معتقدم باید گفتمانی برای حل مشکلات اقتصادی، اشتغال و مسکن شکل گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->